Solutions

Solutions omvatten alle producten, functies en diensten zonder kenmerken van geneesmiddelen en vaccins die zijn ontwikkeld in samenwerking met de klant. Solutions voorzien in behoeftes van klanten, met als uiteindelijk doel om meetbare economische of sociale waarde toe te voegen aan de zorg voor mensen.

Waar staan we voor?

Een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het leven van mensen door oplossingen te ontwikkelen die waarde toevoegen. Wij geloven dat het mogelijk is om de zorg te verbeteren en deze tegelijkertijd betaalbaar te houden. Het is belangrijk om op het juiste moment, aan de juiste patiënt, het juiste geneesmiddel ter beschikking te stellen. Zo voorkomen we over- en onderbehandeling en gaan we verkeerd geneesmiddelengebruik tegen. Op die manier is goede gezondheidszorg geen kostenpost meer, maar een investering.

Wat wil MSD met Solutions toevoegen?

Wij zien het als onze plicht om een bijdrage te leveren aan goede, doelmatige en betaalbare zorg. Wij doen dat door samen te werken met partners (zoals ziekenhuizen, apotheken etc) en oplossingen te ontwikkelen die echt waarde toevoegen aan de

De handscan

De handscan is een scan die in ontwikkeld om de ontstekingsactiviteit in de handen van mensen met reuma te meten. De Handscan maakt gebruik van de mate van doorbloeding van de gewrichten om de ontstekingsactiviteit te beoordelen.

Meer over de handscan