Onze therapeutische aandachtsgebieden

Oncologie

Jaarlijks krijgen 115.000 mensen de diagnose kanker. MSD ontwikkelt innovatieve behandelmethoden tegen kanker die bijdragen aan een langer leven of een betere kwaliteit van leven.

Vaccins

Vaccins zijn een van de grootste succesverhalen op het gebied van de volksgezondheid – en we ontdekken, ontwikkelen en leveren al meer dan 100 jaar vaccins om ziekten te helpen voorkomen.

Infectieziekten

We spelen een belangrijke rol bij het ontdekken en ontwikkelen van innovatieve medicijnen en vaccins voor de behandeling en preventie van infectieziekten, waaronder hiv en ebola.

Diabetes

We zijn vastbesloten om oplossingen te vinden voor cardio-metabole gezondheidsproblemen, zoals diabetes.

Surgical team performing operation; healthcare; indoors; doctor; surgeon; surgery; caucasian; asian; indian; hospital; mature adults;

Anesthesie

Met onze geneesmiddelen bieden we anesthesiologen en chirurgen handvatten om een operatie zo goed mogelijk uit te voeren en het herstel van de patiënt te bevorderen.

Reuma

Immunologische aandoeningen als reuma zijn een belangrijk aandachtsgebied voor MSD. Samen met partners werken we aan oplossingen om de kwaliteit van leven van mensen met reuma te verbeteren.

hpv awareness day

Hart- en vaatziekten

MSD investeert al jaren in innovatie en onderzoek om hart- en vaatziekten te voorkomen en behandelen, zoals manieren om het cholesterol te verlagen.

Voor dieren

MSD Animal Health in Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. We dragen dagelijks bij aan een betere gezondheid van gezelschaps- en landbouwhuisdieren.