Boxmeer

75 jaar geleden richtte Wim Hendrix in Boxmeer Laboratoria Nobilis op. De producent van mengvoeders startte met de productie van diergeneesmiddelen en vaccins. Inmiddels is MSD Animal Health in Boxmeer de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. In 2024 viert de locatie haar 75-jarig bestaan.

Onderzoek en ontwikkeling

Op de locatie Boxmeer wordt onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen voor dieren. Ook worden deze geneesmiddelen hier verder ontwikkeld tot een medicijn dat door dierenartsen kan worden voorgeschreven. Een van de doelstellingen is het verhogen van de productiecapaciteit van veterinaire vaccins en gelijktijdig blijven voldoen aan de strengste kwaliteits- en milieueisen.

Productie

Ook wordt er in Boxmeer gewerkt aan de productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. We produceren er onder meer vaccins ter preventie van bacteriële, parasitaire en virale infecties, bij zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

Meer Animal Health

Naast onderzoek, ontwikkeling en productie is in Boxmeer ook het Nederlandse verkoopkantoor van MSD Animal Health gevestigd. In totaal werken er ongeveer 2.000 medewerkers in Boxmeer. Voor de juiste contactgegevens en routebeschrijving van onze locatie in Boxmeer kun je terecht op de pagina: contact

MSD Animal Health heeft een eigen website met veel meer informatie.

Oss_Toren_square-1024x978
Oss
Oss

MSD Biotech B.V.

Oss
Haarlem_Hoogbouw-1-1024x694
Haarlem
Haarlem

MSD BV Haarlem