werkenbijMSD

MSD te zien bij SBS6: ‘een leuk bedrijf’!

January 29, 2020

Share this article

.st0{fill:#00857C;}

msd bij sbs6

In Haarlem zijn onlangs opnames gemaakt voor het televisieprogramma ‘Werken Doen We Zo’ (voorheen ‘Een leuk bedrijf’). De aflevering met MSD is afgelopen week uitgezonden op SBS6, maar hieronder kun je de lange versie van het item terugkijken.

In het tv-programma vertellen Bianca Leuering (Talent Acquisition Benelux) en Paul Ruivenkamp (Automation Engineer) over hun werk bij MSD en welke mogelijkheden er zijn voor nieuw talent. En natuurlijk waarom kijkers MSD een leuk bedrijf zullen vinden om bij te solliciteren.

MSD is met ongeveer 6.000 medewerkers in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt het grootste geneesmiddelenbedrijf in Nederland. Al bijna 100 jaar is MSD actief betrokken bij gezondheid voor mensen én dier. Met innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid en actieve betrokkenheid bij een betere toegang tot gezondheidszorg. Ontwikkeling, klinisch onderzoek, productie en verpakking – dat gebeurt allemaal bij MSD in Nederland. En vervolgens exporteren we onze geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen.

Kijk voor vacatures op www.werkenbijmsd.nl

Bekijk de video op YouTube