Oss

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen bezoekt MSD Oss

July 10, 2020

Share this article

.st0{fill:#00857C;}

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen (Economie, Kennis en Talentontwikkeling) van de Provincie Noord-Brabant heeft donderdagmiddag een werkbezoek gebracht aan de MSD-locatie Moleneind in Oss.

Tijdens het werkbezoek aan de locatie waar Organon bijna 100 jaar geleden werd opgericht was er aandacht voor de spinoff en de terugkeer van de bedrijfsnaam Organon in Nederland, en dus in Oss. Tijdens het werkbezoek vertelde locatiedirecteur Wenny Raaymakers ook over de rol die MSD speelt als grote werkgever en over het aantrekken van talent. Bijzonder was het bezoek ook vanwege de coronacrisis, want de locatie wordt optimaal beschermd met maatregelen. MSD heeft daar steeds in voorop gelopen en doet dat nog steeds. Zo kan de productie van geneesmiddelen doorgaan en blijven de medewerkers goed beschermd.

Er was ook ruim de gelegenheid om de hoogwaardige productiefaciliteit van MSD te bekijken. Na een wandeling langs de nieuwbouw van het magazijn stond een bezoek aan de productie met de innovatieve vriesdroogtechnologie op het programma.

“Vanmiddag kijkje achter de schermen bij @MSDNederland in #Oss. Rondleiding door Wenny Raaymakers. Met mooie innovaties, hartverwarmende acties tijdens de #coronacrisis én natuurlijk de terugkeer van #Organon! ?”, reageerde de gedeputeerde na afloop op Twitter.