maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bedrijf & Samenleving verdient een Appeltje van Oranje!

January 14, 2020

Share this article

.st0{fill:#00857C;}

Stichting Bedrijf & Samenleving steunt probleemjongeren met het opbouwen van een zelfstandig leven. Dit voorkomt een grotere problematiek in de toekomst. Bedrijf & Samenleving helpt MSD in Nederland ook al jaren om ‘de handen uit de mouwen’ te steken, voor goede doelen en projecten in en rondom de bedrijfslocaties. Zo zetten duizenden MSD-collega’s en de stichting zich al meer dan tien jaar samen in voor projecten in de samenleving. En nu is de Stichting genomineerd voor een Appeltje van Oranje.

Probleemjongeren verlaten vaak vroegtijdig school, raken werkloos, belanden in de criminaliteit of op straat. Zij hebben extra steun nodig voor een betere toekomst. Stichting Bedrijf & Samenleving geeft hen het juiste duwtje in de rug om de goede kant uit te gaan. En nu vinden wij dat Bedrijf & Samenleving dat duwtje in de rug verdient! Zoals ze het zelf zeggen: “Wij zijn genomineerd! Na 12 jaar Bedrijf & Samenleving maken wij kans op het appeltje van oranje uitgereikt door koningin Maxima. Een bekroning op ons werk, een zeer verdiende erkenning voor, die meer dan 1000 vrijwilligers die vastgelopen, Haarlemse jongeren weer op weg helpen.”

Dit project richt zich op alle kwetsbare jongeren die het op eigen kracht niet redden in de maatschappij. Geen enkele probleemjongere mag daarbij verloren gaan. Wil jij ook iets betekenen voor jongeren? Breng NU je stem uit via www.appeltjevanoranje.nl/projecten/bedrijf-en-samenleving en bevestig je stem via e-mail.