Wij zorgen voor gezondheid. Samen met jou. MSD lanceert nieuwe corporate video

Onze gezondheid is het meest dierbare wat er is, maar gezondheid is niet vanzelfsprekend.
Samen met zorgverleners, beleidsmakers en verzekeraars zijn wij er om je daarmee te steunen.
Wij zijn MSD.

In een nieuwe, korte bedrijfsfilm laat MSD zien dat het bedrijf in Nederland actief is op tal van terreinen. Elke dag weer zijn zo’n 4.000 MSD’ers bezig met de zorg voor gezondheid. Van de allereerste ontwikkelingsfase op weg naar een nieuw geneesmiddel tot het veiligstellen van bestaande en bewezen behandelingen. Zo zorgen we samen voor de gezondheid van honderden miljoenen mensen, in Nederland en ver daarbuiten. We bieden patiënten én zorgverleners innovatieve geneesmiddelen die het verschil kunnen maken tussen ziek op bed liggen én de gewone, dagelijkse dingen doen. Soms zelfs tussen leven en dood.

Aan de hand van de verhalen van drie medewerkers laten we in de film zien dat MSD veel meer doet dan productie van geneesmiddelen. Optimale zorg – voor en door mensen – en innovatie staan centraal. Want bij MSD zoeken we continu nieuwe oplossingen. Altijd met aandacht voor de juiste patiënt op het juiste moment.

Benieuwd geworden?
In de onderstaande video komen de persoonlijke verhalen naar voren van Frederik (MSD, Haarlem), Lieve (MSD, Biotech-productie Oss) en Rick (MSD, productie Haarlem).

 

Klik hier als je de video direct via ons YouTube kanaal wilt bekijken.