Open Dagen MSD

MSD HAARLEM ZOEKT MANNELIJKE EN VROUWELIJKE OPERATORS EN TECHNICIANS VERPAKKINGSTECHNIEK…DUS KOM NAAR ONZE MEET & GREET OP 15 EN 22 FEBRUARI

Voor de functie van operator zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een afgeronde technische MBO niveau 2 opleiding en/ of relevante ervaring in bijvoorbeeld food, farma of procesindustrie die hun talent willen inzetten binnen een high tech omgeving waar producten worden verpakt die ertoe doen. Voor de functie van technician vragen wij een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding.

Ons aanbod

Bij MSD bieden we aantrekkelijke salarissen, een ploegentoeslag, een bonus en een uitstekende pensioenregeling. Jaarlijks kom je bij goed functioneren vanzelfsprekend in aanmerking voor een salarisverhoging. Daarnaast heeft MSD ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 35,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van onze sportschool op het terrein.

Lijkt het je leuk om met ons kennis te maken?

Meld je dan nu aan voor onze Meet & Greet op donderdag 15 februari om 19.00 uur of donderdag 22 februari om 19.00 uur. Tijdens de Meet & Greet vertellen we je meer over MSD, de site in Haarlem en jouw werk als operator of technician. Je krijgt een rondleiding en als je interesse hebt kun je direct speeddaten met één van onze leidinggevenden en/of recruiters.
Aanmelden kan via info@msd.nl onder vermelding van Meet & Greet en toevoeging van je CV. Mocht het niet lukken om bij de Meet & Greet aanwezig te zijn, dan kun je ook direct solliciteren via onze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Femke Hekelaar via telefoonnummer 06 11 25 61 33.

Klik hier voor de volledige advertentie

Er is altijd veel belangstelling voor onze Open Dagen en ‘Meet & Greets’. Jong en oud, diverse opleidingsniveaus: iedereen is welkom. Je wordt met een hapje, drankje en welkomstpraatje ontvangen en daarna volgt een rondleiding op de locatie. Voor ons is een Open Dag dé manier om ons visitekaartje af te geven, letterlijk en figuurlijk.

Wil je weten wanneer-én of er Open Dagen gepland staan? Check dan het nieuws op deze pagina of neem even contact op.