Bouwpartner van MSD maakt prachtig kerstgebaar

Het Ierse bouwbedrijf SISK dat aan het bouwen is bij MSD in Haarlem heeft prachtig zelfgemaakt speelgoed geschonken aan een goed doel dat samen met MSD is uitgekozen.Op dit moment bouwt MSD een nieuw magazijn voor gekoelde opslag op de locatie in Haarlem. Onze constructiepartner SISK is niet alleen druk in de Waarderpolder; kort voor de feestmaand december gingen de leerling-timmermannen van dit Ierse bedrijf aan de slag met het maken van prachtig houten speelgoed. Met de bedoeling om dit in december te schenken aan kinderen in (Ierse) ziekenhuizen en instellingen. Dit is voor het bedrijf al jarenlang de manier om iets terug te doen voor de maatschappij.

Vanwege de werkzaamheden in Haarlem heeft SISK gevraagd of MSD een goede bestemming wist om twee sets speelgoed aan weg te kunnen geven. “Via onze collega Vernon uit het Haarlem-team kennen we een instelling voor gehandicapte kinderen en volwassenen in Hoofddorp, genaamd ‘Ons tweede thuis’. Dat leek ons een perfecte bestemming”, reageerde Jacco van de Kerkhof namens MSD naar SISK. Op 5 december zijn ze de cadeaus gaan afleveren. “De kinderen reageerden razend enthousiast op de cadeaus. Wat leuk dat SISK door de samenwerking nu ook in Nederland kinderen blij kan maken met hun mooie werk!”

Het Ierse bouwbedrijf SISK dat aan het bouwen is bij MSD in Haarlem heeft prachtig zelfgemaakt speelgoed geschonken aan een goed doel dat samen met MSD is uitgekozen.