Panorama van de Zorg

Bijdragen aan een gezonde wereld. Dat doet MSD met innovatieve geneesmiddelen. Maar ook met diensten en oplossingen die zorgprofessionals én patiënten helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Doelmatiger zorg, met minder verspilling van geneesmiddelen.

Om dat optimaal te kunnen doen, zoeken we altijd de dialoog met zorgpartners. Zo proberen we samen toekomstbestendige zorg te realiseren. Zorg waarbij innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met stabilisatie van kosten. Daarom organiseert MSD sinds 2013 samen met de Blommestein Groep ‘Panorama van de Zorg’.

Tijdens Panorama van de Zorg wisselen we van gedachten met zorgbestuurders, verzekeraars, artsen, wetenschappers, (zorg)ondernemers, patiëntenvertegenwoordigers. Over toegevoegde waarde, gezondheidswinst, over het beheersbaar houden van zorguitgaven, over nieuwe ontwikkelingen en de toekomst van de zorg.

Wij geloven dat het mogelijk is om zorg te optimaliseren en gelijktijdig kosten te stabiliseren. Goede gezondheidszorg is een investering, geen kostenpost. Het verbetert de kwaliteit van leven en helpt mensen om weer actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt en de maatschappij. Zo zorgen we samen met onze partners voor de gezondheid van vele mensen in Nederland.