Panorama van de Zorg is een kennis- en ontmoetingsplatform waarbij we van gedachten wisselen met zorgbestuurders, verzekeraars, artsen, wetenschappers, (zorg)ondernemers, patiëntvertegenwoordigers. Over toegevoegde waarde, gezondheidswinst, over het beheersbaar houden van zorguitgaven, over nieuwe ontwikkelingen en de toekomst van de zorg. De inzichten en de ervaringen van de deelnemers aan de bijeenkomsten van Panorama van de Zorg, aangevuld met inspirerende artikelen, interviews en nieuwsachtergronden, hebben we op deze pagina’s gebundeld. Panorama van de Zorg kunt u ook volgen via Twitter #panoramavandezorg

OVER PANORAMA VAN DE ZORG

MSD zoekt altijd de dialoog met zorgpartners om samen toekomstbestendige zorg te realiseren. Zorg waarbij innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met stabilisatie van kosten. Daarom organiseert MSD sinds 2013 samen met de Blommestein Groep ‘Panorama van de Zorg’.

THEMA’S

Tijdens de bijeenkomsten van Panorama van de Zorg hebben vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, zorgbestuurders, artsen, apothekers, wetenschappers  en patiëntenvertegenwoordiger hun ervaringen en inzichten gedeeld over diverse thema’s zoals perspectieven op de patient journey, zorg&techniek  en zorgverkoop.

INSPIRATIE EN ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

MSD en de deelnemers aan Panorama van de Zorg vinden het belangrijk om hun kennis en inzichten te delen over de verschillende thema’s die zijn besproken tijdens de bijeenkomsten. Nieuwe ideeën en inzichten staan in het eMagazine dat na iedere bijeenkomst verschijnt.