Over panorama van de zorg

Bijdragen aan een gezonde wereld. Dat doet MSD met innovatieve geneesmiddelen. Maar ook met diensten en oplossingen die de zorgprofessionals en patiënten helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Doelmatige zorg, met minder verspilling van geneesmiddelen.

Dit willen we zo optimaal mogelijk doen en daarom zoeken we altijd de dialoog met zorgpartners. MSD organiseert sinds 2013 samen met de Blommestein Groep Panorama van de Zorg. We wisselen tijdens deze bijeenkomsten van gedachten met deelnemers over toegevoegde waarde, gezondheidswinst, het beheersbaar houden van zorguitgaven, over nieuwe ontwikkelingen en de toekomst in de zorg.

Thema’s

Tijdens de bijeenkomst van Panorama van de Zorg komen verschillende thema’s aan bod zoals Black Ops, Shared decision making, zorg en technologie. Lees meer over de thema’s.

Wie (deelnemers)

Zorgbestuurders, verzekeraars, artsen, wetenschappers, (zorg)ondernemers, patiëntenvertegenwoordigers.

Over Panorama van de Zorg

Wij delen kennis en inzichten van de bijeenkomst graag met geïnteresseerden en zullen na afloop van iedere Panorama van de Zorg verslag doen van de besproken thema’s via interviews, eMagazines en samenvattingen. Ook kunt u ons volgen via Twitter: #panoramavandezorg