Educatie

Om zorgprofessionals te ondersteunen, bieden we daarnaast ook onafhankelijke wetenschappelijke informatie en diensten aan. We helpen artsen en apothekers daarmee hun jaarlijkse accreditatiepunten voor verplichte nascholing te behalen.

MSD Academy

Onder de noemer MSD Academy geven we geaccrediteerde nascholingen op talrijke gebieden. Al deze nascholingen zijn goedgekeurd door beroepsorganisaties van artsen en gericht op diverse specialismen: van apotheker tot chirurg en van huisarts tot verpleegkundig specialist.

Ga naar MSDAcademy.nl voor meer informatie.

Kinderuniversiteit Haarlem

Als het gaat om onze educatieve initaitieven dan denken we ook aan de MSD-ers van morgen. Sinds 2009 gunnen we nieuwsgierige, talentvolle kinderen van de Kinderuniversiteit Haarlem elk jaar een kijkje in onze keuken.

Het bezoek is deel van het lesprogramma van de stichting Kinderuniversiteit Haarlem. Zij biedt talentvolle en leergierige kinderen uitdagende en aanvullende lesprogramma’s op zondag. Drie jaar lang mogen ze deelnemen aan leuke en interessante lessen. Ze maken kennis met bedrijven en instellingen uit allerlei branches.

Klik hier voor meer informatie over de Kinderuniversiteit.