INNOVATIE

Zonder innovatie staat alles stil.
Altijd was ons onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe geneesmiddelen al de hoeksteen van ons bedrijf. Omdat gezondheid bij ons altijd voorop staat investeren we jaarlijks veel in innovatie.

IN NEDERLAND

Ook in Nederland houden we ons bezig met onderzoek en ontwikkeling. Met diverse onderzoeken en door het produceren van geneesmiddelen voor klinische doeleinden. Maar óók door het ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe productieprocessen en innovatieve technologie. Met name op biotechnologisch vlak.

ONS ONDERZOEK

Pijplijn_01

DE PIJPLIJN

Het symbool voor onze passie om de gezondheidszorg te verbeteren is onze pijplijn. Je vind hier een overzicht van geneesmiddelen die nog volop in ontwikkeling zijn, van preklinische ontwikkeling tot en met klinische studies. Op onze internationale website staan de meeste recente geneesmiddelen die in onze pijplijn zitten.

Innovatie_NL_01

KLINISCH ONDERZOEK

Geneesmiddelen en vaccins moeten veilig én effectief zijn. Klinische studies spelen hierbij een belangrijke rol. Ook in Nederland vinden vele klinische studies plaats.

Onze_Studies_01

ONZE STUDIES

Bij verschillende ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen in Nederland lopen momenteel klinische studies van MSD. Meer informatie over al deze goedgekeurde studies is te vinden op onze speciale website

ONZE SOLUTIONS

Samen met partners (zoals ziekenhuizen, apotheken etc.) ontwikkelen we oplossingen om zowel de zorgprofessional als patiënten te ondersteunen en te helpen. Onze solutions voorzien in behoeftes gericht op het zo effectief mogelijk toedienen en gebruiken van geneesmiddelen. Maar ook op preventie en op specifieke therapiegebieden in het algemeen om zo gezond leven te stimuleren.

EDUCATIE

Om zorgprofessionals te ondersteunen, bieden we naast innovatieve en kwalitatieve geneesmiddelen ook onafhankelijke wetenschappelijke informatie en diensten aan. Bijvoorbeeld via diverse nascholingen met accreditatie via MSD Academy.