Medewerkers MSD rennen massaal voor KiKa

Meer dan 200 medewerkers van MSD in Oss en Boxmeer (en familieleden en vrienden) hebben vandaag – zondag 17 september – massaal meegedaan aan de Run for KiKa in Nijmegen. Daarmee ondersteunen ze op een actieve manier het werk van de stichting KiKa in de strijd tegen kinderkanker. Na afloop kon het bedrijf een mooie cheque overhandigen van bijna 40 duizend euro.

Directeur Henk Nugteren liep zelf de Run for KiKa in Nijmegen en reikte na afloop de cheque van hoofdsponsor MSD uit.

“Voor ons is de Run for KiKa een perfecte manier om het hele bedrijf actief te betrekken bij sponsoring en om de passie voor gezondheid en gezond leven concreet te maken”, zegt Henk Nugteren, directeur van MSD in Boxmeer, die de cheque namens het management van MSD uitreikte.
Het sponsorbedrag dat ‘team MSD’ bij elkaar heeft gelopen is bestemd voor een kinderlounge en een bibliotheek in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. “Daarmee maken we het verblijf in het ziekenhuis voor ouders en kinderen zo aangenaam mogelijk.” De inrichting van de kinderlounge en de bibliotheek staat volgend jaar gepland, want de bouw van het nieuwe ziekenhuis is nog in volle gang.

Al jaren partner van Kika en hoofdsponsor van Run for Kika
Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker. Stichting Kinderen Kankervrij zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt elk jaar op verschillende locaties de Run for KiKa gehouden. MSD heeft een lange geschiedenis als gezondheidsbedrijf en is al jaren partner van KiKa en hoofdsponsor van de Run for Kika in de buurt van de bedrijfsvestigingen Haarlem, Oss en Boxmeer. De laatste ‘Run’ van dit jaar vindt plaats op zondag 1 oktober 2017 in het Amsterdamse Bos.
Elk jaar doen veel collega’s van MSD samen met hun familie en vrienden mee aan de Run for KiKa. “Maar voor ons is ‘de Run’ ook gewoon een gezellig en sportief evenement waaraan groot en klein al jaren meedoet. Daarom stonden we nu ook weer met honderden deelnemers aan de start en op of rond het parcours, als vrijwilliger of als supporter. Want samen helpen we kinderkanker de wereld uit!”