Eerste 'International Dutch Life Sciences & Health award' voor MSD

MSD heeft de International Dutch Life Sciences & Health award gewonnen. De prijs is voor het eerst uitgereikt aan de beste nieuwe, gevestigde en patiëntgerichte bedrijven die helpen ‘het Nederlandse ecosysteem voor levenswetenschappen en gezondheid te stimuleren en te inspireren’.

Invest in HollandMSD is trots op dit prachtige resultaat. “Ons bedrijf brengt al bijna 100 jaar lang innovatie in Nederland. Vanaf 5 locaties (Haarlem, 2x Oss, Boxmeer en De Bilt) werken ongeveer 6.000 collega’s in het hele spectrum van onderzoek en ontwikkeling, naar productie, verpakking en logistiek, en uiteindelijk naar de mensen en dieren die onze geneesmiddelen en vaccins nodig hebben”, reageert Ben Lucas, managing director van MSD Nederland. “Ik ben er trots op dat dit gezien wordt door de jury, vertegenwoordigers van het ministerie van VWS en Economische Zaken.”

De prijs werd op donderdagavond 12 december uitgereikt tijdens het ‘Shaping the future’-evenement in het Cambridge Innovation Center in Rotterdam. MSD was winnaar in de categorie ‘Best established company’, voor bedrijven die al meer dan 5 jaar actief zijn in Nederland danwel Europa. MSD startte zijn activiteiten oorspronkelijk in 1923 in Oss, gevolgd door vestigingen in Boxmeer en Haarlem. De nieuwe ‘award’ is een initiatief van Invest in Holland & Health~Holland in samenwerking met de ministeries van VWS en Economische Zaken.

MSDNL locaties productie