Wij zorgen voor gezondheid, samen met jou.

Ontdek meer en bekijk de video

WIJ ZORGEN VOOR GEZONDHEID,
SAMEN MET JOU.

Je gezondheid heeft aandacht nodig. Bescherming en zorg. Samen met zorgverleners, beleidsmakers en verzekeraars zijn wij er om je daarmee te steunen.

Wij zijn MSD. We bieden patiënten én zorgverleners innovatieve geneesmiddelen die het verschil kunnen maken tussen ziek op bed liggen én de gewone, dagelijkse dingen doen. Soms zelfs tussen leven en dood.

Wij zijn actief op tal van gebieden. En zoeken continu nieuwe oplossingen voor ziektes waar nog geen antwoord op is. Altijd met aandacht voor de juiste patiënt op het juiste moment.

We ontwikkelen ook slimme oplossingen om medicatie optimaal in te zetten. Zodat we mensen helpen en tegelijkertijd verspilling tegengaan. Waardoor geneesmiddelen effectiever, veiliger én doelmatiger gebruikt kunnen worden.

En we kijken verder. Zo werken we samen met overheden en internationale partners om veelvoorkomende ziektes en medische problemen in ontwikkelingslanden te voorkomen. Bijvoorbeeld door belangeloos geneesmiddelen te verstrekken.

Ook vanuit Nederland dragen wij daar ons deel aan bij. Op verschillende terreinen waarbij elke dag telt. Dagelijks zijn in ons land zo’n 5.600 MSD’ers, binnen een diverse organisatie bezig met de zorg voor gezondheid. Van de allereerste ontwikkelingsfase op weg naar een nieuw geneesmiddel tot het veiligstellen van bestaande en bewezen behandelingen.

Zo zorgen we samen voor de gezondheid van honderden miljoenen mensen, in Nederland en ver daarbuiten. Want onze gezondheid is het meest dierbare wat er is.

Wij zijn MSD. Wij zorgen voor gezondheid. Samen met jou.

Lees nog meer over ons in de corporate brochure