MSD mailings

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor informatie, via e-mail, van MSD. Wij sturen u alleen informatie waarvan wij denken dat deze voor u relevant is. Indien de inhoud van de ontvangen informatie niet aansluit bij uw interesse dan kunt u zich te allen tijde via één druk op de knop uitschrijven voor de e-mails die u van MSD ontvangt.

Aanmelden kan met uw BIG registratienummer. Vul uw BIG registratienummer in, klik op verifiëren, vul de eventuele open velden aan en klik op verzenden.

Bedankt voor het aanmelden voor MSD mailings.

Wilt u graag nog meer lezen over het privacy beleid van MSD? Klik dan hier.

MSD gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Door inzending stemt u in met verwerking en/of gebruik van de door u verstrekte gegevens. MSD gebruikt de informatie o.a. om u te voorzien van informatie over onze diensten of producten waarvan wij menen dat die voor u interessant kunnen zijn en om te voldoen aan verplichtingen voortvloeiend uit interne en externe regelgeving. U kunt te allen tijde uw gegevens opvragen en verzoeken deze te corrigeren of te verwijderen. Stuurt u hiertoe een email naar info@msd.nl.
Dit materiaal wordt door MSD verstrekt bij wijze van dienstverlening aan de medische professie. Informatie in verband met een of meerdere producten is mogelijk niet in lijn met de goedgekeurde productinformatie. Zie de volledige productinformatie (www.cbg-meb.nl of www.ema.europa.eu) voor goedgekeurde informatie over de in deze publicatie genoemde producten en voordat u deze voorschrijft.

NL-NON-00753