Panorama van de Zorg

Bijdragen aan een gezonde wereld. Dat doen we met innovatieve geneesmiddelen. Maar ook met diensten en oplossingen die zorgprofessionals én patiënten helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Doelmatigere zorg, met minder verspilling van geneesmiddelen.

Zorg en kwaliteit hand in hand

Om dat optimaal te kunnen doen, zoeken we altijd de dialoog met zorgpartners. Om zo samen toekomstbestendige zorg te kunnen realiseren. Zorg waarbij innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met stabilisatie van kosten.

Tijdens Panorama van de Zorg, dat MSD in 2016 voor de derde keer samen met de Blommestein Groep organiseerden, wisselen we van gedachten met zorgbestuurders, verzekeraars, medisch specialisten, wetenschappers en opiniemakers. Over toegevoegde waarde en gezondheidswinst en over het beheersbaar houden van zorguitgaven.

Wij geloven dat het mogelijk is om zorg te optimaliseren en gelijktijdig kosten te stabiliseren. Goede gezondheidszorg is een investering, geen kostenpost. Het verbetert de kwaliteit van leven en helpt mensen om weer actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt en de maatschappij.

Meer weten?

Kijk dan op de Panorama van de Zorg-website of lees meer over de meest recente editie van Panorama van de Zorg in het e-magazine dat is gepubliceerd naar aanleiding van de laastste bijeenkomst.